About this page

Dear Visitor, kindly note that this is a short & uncontrolled translated version of the English website. That is why you can't rely on this version to make a decision. We would like to ask you to visit OUS.CH

The details you find on this version are old and not updated. So, only the English version is valid

Joint diploma AWT1

Students Testimonials

Students Testimonial about ABMS Male Student Testimonial about ABMS Famle Student Testimonial about ABMS

Ning donya iki ora ana industri ingkang nawani maneka warna kesempatan karir minangka Business Manajemen. Jaman saiki, bisnis lan manajemen kui wes ngluwihi perusahaan lan Hotel /restoran. Business Manajemen lan institusi uga kudu nambah syarat kanggo ningkatake layanan; para pegawe kang luwih digembleng; latihan lan kursus saka perusahaan butuh uwong kang luwih profesional, tamu ing penerbangan lan bank butuh layanan sing paling apik; lan para profesional padha duwe gagasan dhewe masalah bisnis.

OUS nawakake akeh keahlian komprehensif ing saben sektor kang ana, lan uga babagan piwulangan paro wektu lan pamulangan saka kadohan. Ajaran kang modern lan inovatif ndadekake ara mahasiswa dadi kreatif lan inisiatif. Para mahasiswa kui mau tansah kabiyantu para karyawan lan nampa dhukungan dhewe-dhewe. Sinau ing tlatah Bachelor lan Master uga Doctorate mbutuhake standar paling tetep. OUS wis diakreditasi dening macem-macem institusi domestik lan manca resmi kadhaftar ing Swiss. Institusi kui mau kang njamin kualitas pamulangan. Karyawan saka OUS nawakke kualitas layanan sing apik kanggo ara mahasiswa .

Makane ora gumun menawa kabeh uwong nduweni kapercayan ing layanan kita: ora ana persiapan kang luwih apik kanggo karir ing industri bisnis lan manajemen sakliyane babagan latihan karya praktek, bagéyan praktek wektu sinau lan basa Inggris minangka basa pawulang. Saben taun , akeh mahasiswa saka negara liyane saindhenging donya kang nduwe rencana kaya sing wes kasebut mau.

Amarga lingkungane lingkungan internasional, mahasiswa neng kene ora mung dadi kenal siji lan sijine kanthicerak, lan ora mung ngerti masalah buday pas wektu latihan, nanging wiwit berkembang lan nemoni jaringan sing bakal menehi manfaat kanggo pakaryane tembe mburine.

Video about Location Video about Graduation Video about Switzerland
Zurich City Graduation at ABMS About Switzerland

Recognition

Part of A.B.M.S. Education Group for Further informations about A.B.M.S. Education Group please check the Government's Official Web Portal - State of Zug (Switzerland)

Almond-Vocational-Link-Ltd-logo.jpgASIC.jpgECLBS.pngThe-Restaurant-Association.jpgDiethelm-Keller-Siber-Hegner.pngIQS.jpgAHLA.pngUNESCO.jpgISO.pngEUCDL.pngCHRIE.pngITIC-IYTC.jpgEFQM.pngSTA-Travel.jpgASCBE.gifACBSP.pngISIC.jpgBHA.png