About this page

Dear Visitor, kindly note that this is a short & uncontrolled translated version of the English website. That is why you can't rely on this version to make a decision. We would like to ask you to visit OUS.CH

The details you find on this version are old and not updated. So, only the English version is valid

Joint diploma AWT1

Students Testimonials

Students Testimonial about ABMS Male Student Testimonial about ABMS Famle Student Testimonial about ABMS

Lulus Sarjana saka OUS – ing Royal Academy of Economics and Technology saka Swiss bisa nambah kekuatan kanggo golek duit.

  • Kanthi gelar sarjana, lulusan bisa entuk gaji luwih duwur $1 yuta tinimbang lulusan SMA .
  • Kanthi master degree, lulusan bisa entuk gaji luwih duwur tikel pindho tinimbang lulusan SMAh .

( sumber: panggautan urip , Biro Sensus US, taun 2011, Komunitas Survey Amérika )

Kualifikasi saka Swiss kui pancen dipandang apik dening perusahaan sak donya

Para juragan sak ndonya padha ngormati sarjana saka Swiss, utamané pendidikan manajemen, sebab saben taune pendidikan universitas iki entuk peringkat nomer 3 sak ndonya ( sumber : WEF )

Nalika sliramu padha nglamar panggautan kang potensial, lan juragane ngerti nek calon pegawaine lulus saka sekolahan Swiss, bakalan langsung ketok menawa sliramu sing duwe keahlian kang linuwih tinimbang calon pegawai liyane.

Universitas online kang resmi lan wes terakreditasi

Awake dhewe kabeh mongkog sebab wes didaftar lan uga diakreditasi lan diakoni dening kabeh institusi

Gawean lan Pasinaon

Pasinaon neng universitas iki menehi sampeyan keluwesan ora kaya neng universitas tradisional liyane, neng universitas iki sampeyan bisa nyambi kerja nganti 100 % nalika sinau Bachelor, Master , utawa Doctorate .

Video about Location Video about Graduation Video about Switzerland
Zurich City Graduation at ABMS About Switzerland

Recognition

Part of A.B.M.S. Education Group for Further informations about A.B.M.S. Education Group please check the Government's Official Web Portal - State of Zug (Switzerland)

ACBSP.pngEFQM.pngDiethelm-Keller-Siber-Hegner.pngUNESCO.jpgThe-Restaurant-Association.jpgASIC.jpgSTA-Travel.jpgEUCDL.pngCHRIE.pngAlmond-Vocational-Link-Ltd-logo.jpgECLBS.pngIQS.jpgITIC-IYTC.jpgAHLA.pngASCBE.gifBHA.pngISIC.jpgISO.png