About this page

Dear Visitor, kindly note that this is a short & uncontrolled translated version of the English website. That is why you can't rely on this version to make a decision. We would like to ask you to visit OUS.CH

The details you find on this version are old and not updated. So, only the English version is valid

Joint diploma AWT1

Students Testimonials

Students Testimonial about ABMS Male Student Testimonial about ABMS Famle Student Testimonial about ABMS

OUS wis resmi kadhaftar dening the State of Zug ing Swiss lan mahasiswa international isa njaluk supaya ijasah utawa transkri nilaine dicap dening kantor notaris saka Swiss.

eclbsOUS uga dadi anggota lengkap lan wes diakreditasi dening Déwan Eropah kanggo sekolah Business sing mumuni ( ECLBS.org ) . ECLBS iki yaiku kumpulan penerbitan resmi sing dipimpin para manajer kang isa mbiyantu marang sekolah bisnis kanggo nambah mutu pasinaon.

 

eucdlOUS uga wes diakreditasi dening Déwan Eropah kanggo pasinaon saka kadohan( EUCDL.com )

Kita Lecturers sing Highly dilatih professionals , kanthi sukses gedhe ing basa dhewe saka Expertise .

Kita excellently digembleng staffs teka saka manéka warna saka sawetara negara lan durung bisa bebarengan kanthi maringi hadiah . Iki expression finest saka toleransi , kang kasebut iku salah siji syarat sing paling penting kanggo industri manajemen . Lagi uga mbukak kanggo mahasiswa saka saindhenging donya . Loropaken lan empathetic , padha nggawe convivial , menowo atmosfer lan menehi a kesempatan kanggo dadi acquainted karo budaya . Kita kabeh kekiyatan kerjo , saka universitas kang Managers lan guru-guru , nduduhake prasetya sing uga ngluwihi kang dibutuhake . Ing pendidikan bisnis iku cedhak karo ati kita lecturers . Mulane padha nglakoni kabeh bisa nyiyapake mahasiswa sing uga kanggo donya migateni bisnise . Sing semangat iku contagious lan motivates mahasiswa kanggo melu piyambak ing modern lan inovatif cara memulang .

Video about Location Video about Graduation Video about Switzerland
Zurich City Graduation at ABMS About Switzerland

Recognition

Part of A.B.M.S. Education Group for Further informations about A.B.M.S. Education Group please check the Government's Official Web Portal - State of Zug (Switzerland)

ASCBE.gifAHLA.pngITIC-IYTC.jpgThe-Restaurant-Association.jpgEUCDL.pngSTA-Travel.jpgISIC.jpgECLBS.pngUNESCO.jpgIQS.jpgISO.pngCHRIE.pngEFQM.pngDiethelm-Keller-Siber-Hegner.pngACBSP.pngASIC.jpgAlmond-Vocational-Link-Ltd-logo.jpgBHA.png