About this page

Dear Visitor, kindly note that this is a short & uncontrolled translated version of the English website. That is why you can't rely on this version to make a decision. We would like to ask you to visit OUS.CH

The details you find on this version are old and not updated. So, only the English version is valid

Joint diploma AWT1

Students Testimonials

Students Testimonial about ABMS Male Student Testimonial about ABMS Famle Student Testimonial about ABMS

Iman, kamanunggalan lan Disiplin kui anjalari kasuksesan

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland iku Akademi kang dinamis, modern, kang mapan ana ing pusat negara Swiss, fokus marang kabèh babagan industri Manajemen lan bisnis. Swiss kui nduweni tradhisi manajemen kang dawa, lan lingkungan sekolahane becik kanggo wong enom saka kabeh ndonya sing pingin sinau babagan bisnis lan profesi manajemen.

. Kanggone para siswa, wektu iki yaiku wektu pisanan kanggo sinau online lan sinau karo kelompok mahasiswa liyane saka negara liya kang nduweni budaya werna werna kanti waktu kang sue. Mula seka kui, kita menei bantuan sak wayah wayah ara mahasiswa mau mbutuhake bantuan nganti adha lulus. Sanajan uwis padha lulus kita isih sumadiya tansah mbantu lan njawab kabeh pitakonan.

Mahasiswa padha sinau bab bisnis lan manajemen ing lingkungan kang apik. Kurikulum isine kabeh wulangan kang duwé pranala menyang bisnis manajemen, lan sawise kursus mahasiswa bisa neruske anggone sinau. Ukuran sekolahane bisa mbiyantu para mahasiswa sing nduwe latar budaya lan agama kang beda-beda suaya bisa sinau kanti apik.

Dr Brayen

OUS Team

 

Video about Location Video about Graduation Video about Switzerland
Zurich City Graduation at ABMS About Switzerland

Recognition

Part of A.B.M.S. Education Group for Further informations about A.B.M.S. Education Group please check the Government's Official Web Portal - State of Zug (Switzerland)

ITIC-IYTC.jpgACBSP.pngASIC.jpgEFQM.pngIQS.jpgAHLA.pngDiethelm-Keller-Siber-Hegner.pngAlmond-Vocational-Link-Ltd-logo.jpgCHRIE.pngSTA-Travel.jpgEUCDL.pngThe-Restaurant-Association.jpgISIC.jpgECLBS.pngASCBE.gifBHA.pngUNESCO.jpgISO.png